Opremanje trgovina, hotela i ostalih poslovnih prostora sa specifičnom opremom renomiranih svjetskih proizvođača.

O nama

logo Poduzeće ScanPOS d.o.o. osnovano je 1994 sa namjerom da domaćem tržištu, supermarketima, ponudi opremu koja će omogućiti automatsko skeniranje artikala. U tom trenutku, u vrijeme uvođenja POS sustava u trgovine, nedostajalo je barkod oznaka na artiklima pa je trebalo omogućiti nanošenje barkod oznaka na artiklima koji ih nisu imali.

Pored barkod printera i skenera, nudili smo našim kupcima i potrošne materijale, etikete i ribone. Slična oprema se nudi i danas ali primarno za tiskanje deklaracija na artiklima.

Avery Dennison

Vrlo brzo proširili smo našu ponudu i na blagajničke pulteve i ostalu neutralnu opremu. Osim supermarketa nudili smo našu opremu i ostalim trgovinama, ljekarne, butici, cd shopovi, trgovine tehničkom robom, itd.
www.averydennison.com

Gruppo GIBAM

Osim trgovina ponudili smo i hotelsku opremu za hotele viših kategorija, 4 i 5 zvjezdica.
www.gruppogibam.com

La Bottega dell’Albergo

Tijekom vremena a na osnovi zahtjeva naših kupaca, pronašli smo i ponudlili tržištu i sustave za zaštitu od artikala EAS Checkpoint RF.
Od iste kompanije nudimo i opremu za vizualnu komunikaciju sa kupcima, panoi, okviri, nosači cijena, okviri za promocije, i dr.
www.labottega.com

Checkpoint

U prometu pićima ambalaža je dio ukupne problematike u proizvodnji, prometu, skladištenju, povratu ili zbrinjavanju. Prema namjeni razlikujemo povratnu, koja se iz trgovine vraća proizvođačima na ponovno punjenje i nepovratnu koja se prikuplja i šalje na oporabu. U našoj ponudi trgovinama imamo aparate za preuzimanje ambalaže koji prema vrsti i kriterijima dali je povratna ili nepovratna, prepoznaju i odlažu u posebne spremnike preuzetu ambalažu.
www.checkpointsystems.com

TOMRA

Najnovije u našoj ponudi su sustavi za analizu prolaza predmeta i osoba po raznim kriterijima koji su relevantni za određenu djelatnost: oblik, spol, veličina, boja. Radi se o potpuno novoj tehnologiji prepoznavanja i analize koji su važan dio ukupnih elemenata za analizu i donošenje poslovnih odluka, “business inteligence”.
www.tomra.com

Proizvođač iTrafix

Avery Davidson, Checkpoint i Tomra imaju više od 50% svjetskog tržišta u svojim djelatnostima.
www.i-traffix.com