Opremanje trgovina, hotela i ostalih poslovnih prostora sa specifičnom opremom renomiranih svjetskih proizvođača.

Airomex® prirodna čarolija i formule koje nudimo

Swiss made banner

Molekule neugodnih mirisa se neutraliziraju molekulama za neutralizaciju (airomex®). Molekule airomex®-a su dobivene od biljnih ekstrakata (betain), te se ispuštene u zrak putem našeg uređaja vežu za molekule neugodnih mirisa i pretvaraju ga u prirodnu sol. Neutralizacija je dakle prirodni proces koji Vam omogućuje u potpunosti eliminirati neugodne mirise. Zahvaljujući ovoj nevjerojatnoj tehnologiji, trajno se neutraliziraju neugodni mirisi poput duhanskog dima, znoja, kuhinje, plijesni, životinja itd. Proces neutralizacije je bez ikakvog mirisa, te potpuno prirodan i bezopasan, te se stoga može upotrijebiti bilo gdje. Mirisi koji su za nas povoljni, kao što su eterična ulja ili začini koje koristimo u kuhinji imaju vrlo složenu molekularnu strukturu, te nisu uklonjeni u procesu neutralizacije, a mogu također utjecati na naše osjećaje.

                                            betainebočica lavande

Airomex® Formula A

Formula A namijenjena je svim neugodnim mirisima koje možemo imati u domu, uredu ili poslovnom prostoru. Ova formula djeluje na gotovo sve vrste neugodnih mirisa. Eliminiraju se sljedeći neugodni mirisi:

  • Mirisi uzrokovani kuhanjem hrane (kao što su pečenje, prženje, itd.)
  • Mirisi koji dolaze iz vreća za smeće i otpadaka
  • Mirisi odjeće i ustajali mirisi u slabo prozračenim prostorima
  • Mirisi životinja kao što su mačke, psi i slično

Airomex® Formula T

Formula T je pogodna za uklanjanje neugodnih mirisa od dima cigarete, pepeljara i idealna je za zadimljene prostore. Dim od cigarete može biti izuzetno neugodan, pogotovo ukoliko se zadrži u prostoru kao što su hotelska predvorja, ured, stan, hotelska soba i slično. Ova formula ima izvanrednu učinkovitost, te uspješno uklanja miris pušenja i nakon boravka težih pušača u prostoriji. Koristi se za sprečavanje i uklanjanje neugodnih mirisa i za poboljšanje zraka u prostoriji. Stalnim korištenjem ove formule stvara se „zavjesa“ airomex®-a koji lakše apsorbira mirise dima, te pomaže u primanju nikotinskog taloga na stvarima. Smanjuje žutenje stvari, zidova i ostalih materijala i površina.

Airomex® Formula W

Formula W uklanja sve sanitarne i WC mirise. Smrad prljavog toaleta i urina je stvar prošlosti uz formulu W, koja je posebno razvijena za rješavanje svih spojeva amonijaka. Koristeći ovu formulu, moguće je eliminirati neugodni miris koji je nastao, uz trajni učinak. Uklanja sve mirise na bazi amonijaka, ustajale vode, vlage, te pare iz otapala koje se koriste u bojama i ljepilima.

Airomex® Formula S

Tko nije upoznat sa neugodnim mirisom znoja i znojnih čarapa. S ovom formulom ti mirisi se trajno uklanjaju. Znanstvena istraživanja su pokazala da je formula sposobna ukloniti neugodne mirise znoja u potpunosti u roku od 4 tjedna. Ova formula je idealna za teretane, sportske svlačionice, te sve prostore u kojima je neugodan miris znoja problem. Čak odjeća koju je potrebno prati ne predstavlja nikakav problem za ovu formulu, kao što su radne uniforme i slično.

Kombiniranje različitih formula

U dogovoru s našim Air designerima, možete dogovoriti savršenu formulu za Vaš prostor i potrebe. Zbog različite molekularne strukture, imamo četiri formule kao temelj za neutralizaciju neugodnih mirisa, ponekad jedna osnovna formula nije dovoljna kako bi se uklonili mirisi koji su prisutni. Iz tog razloga, nudimo razne kombinacije osnovnih formula:

Moguće kombinacije:

  • AW – uklanjanje generalnih neugodnih mirisa i mirisa toaleta i otapala
  • AT – uklanjanje generalnih neugodnih mirisa i mirisa duhana i duhanskog dima
  • AWS – uklanjanje generalnih neugodnih mirisa, mirisa toaleta, otapala i znoja
  • ATS – uklanjanje generalnih neugodnih mirisa, mirisa duhana i duhanskog dima i znoja