Opremanje trgovina, hotela i ostalih poslovnih prostora sa specifičnom opremom renomiranih svjetskih proizvođača.

Neutralizacija uz Airomex®

qualitaet_eyecatcher

Nepoželjni mirisi postoje u našem životu i generalno ih je nemoguće izbjeći. Bilo gdje da se krećemo i boravimo, prisutni su mirisi koji nas dekoncentriraju i smetaju na određeni način. Neugodne mirise ne otpuštaju samo ljudi i životinje, već i stvari poput tepiha, namještaja, plastike, te pogotovo izvori veoma neugodnog i kontaminirajućeg zraka kao što su cigarete, toaleti (urin), znoj ili zagorjela hrana.

Očito je da neugodan miris utječe na naše ponašanje i raspoloženje. Osjećamo se izuzetno neugodno i kako bismo izbjegli miris koji tako utječe na nas – mijenjamo prostor u kojem jesmo.

Zapamtite, neugodni mirisi uzrokuju loše raspoloženje i obeshrabruju ljude!!!

Što Air Creative može učiniti?

Ono što nam je do jučer djelovalo kao nemoguće! Najjednostavniji način uklanjanja neugodnih mirisa jest prozračivanje prostorije, no to na kraju ne pomaže uvijek. Čovjek nakon nekog vremena nauči ignorirati neugodne mirise, jer se naš nos i dišni sustav prilagodi na njih u kratkom vremenu.

Air Creative i airomex® – čarobni štapić za uklanjanje neugodnih mirisa i kvalitetan zrak! Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj supstanci koju je Air Creative razvio, vaše okruženje i prostor može biti slobodan od neugodnih mirisa, BEZ DA IH PRIKRIVAMO SINTETIČKIM MIRISIMA!!!

Prirodna neutralizacija koju nudi Air Creative, unosi molekule airomex®-a u zrak, koje su derivati kukuruznog šećera , dakle POTPUNO PRIRODNO i bezopasno za zdravlje. Ove molekule posebno razvijene u našem laboratoriju u Švicarskoj blokiraju molekule neugodnog mirisa i mijenjaju ih u prirodnu sol. Ovaj proces je potpuno prirodan i bezmirisan,  bez ikakvih štetnih sastojaka ili posljedica.