Opremanje trgovina, hotela i ostalih poslovnih prostora sa specifičnom opremom renomiranih svjetskih proizvođača.

Tehnologija uklanjanja neugodnih mirisa i aroma marketing

geruchsneutralisation_eyecatcher

Disanje je jedna od ljudskih najvažnijih funkcija. Bez disanja ništa nije moguće. Dišemo da bismo živjeli. No dišući zrak, udišemo i mirise – cijelo vrijeme. Bez obzira jesmo li u kući, u trgovini, kod doktora ili na našem radnom mjestu. Mirisi djeluju na nas – pozitivno i negativno. Oni određuju što volimo i što ne volimo, mogu nas čak uplašiti ili pozitivno stimulirati, što znači da utječu naše blagostanje i na naše postupke. Air Creative se specijalizirao u proizvodnji inovativnog sustava za poboljšanje  zraka u prostorima u tri koraka, a koji se koristi na području aroma marketinga. S našim patentiranim švicarskim proizvodima i tehnologijom, nudimo našim klijentima inovativnu posebnost i kvalitetu života. Naši proizvodi su jedini proizvodi na svijetu koji čiste zrak i uklanjaju negativne mirise. Svi uvijek maskiraju smrad sa mirisom, no mi uklanjamo smrad i čistimo zrak na potpuno novi način, u tri koraka.

Air Creative je jedini sustav koji objedinjuje sve tri razine involvirane u poboljšanje kvalitete zraka:3stufe čišćenje zraka

–          Filtrira zrak pomoću filtera

–          Neutralizira loše mirise pomoću derivata betaina

–          Otpušta željenu mješavinu prirodnih eteričnih ulja i mirisa

 

 

 

Kako to funkcionira?

Prvo filteri filtriraju zrak od neželjenih čestica prašine i prljavštine. Zatim, zrak koji ima neugodan miris (npr. smrad cigarete, znoja, WC-a, kuhanja i ostalog) je trajno neutraliziran sa airomex® (prirodni glicin). Nakon što su ova dva koraka napravljena, naši uređaji otpuštaju pozitivne mirise (čista prirodna eterična ulja) koji pozitivno utječu na limbički sustav u mozgu i tako stvaraju idealan zrak u kojem se boravi.

Svako naše eterično ulje je razvijeno s namjerom da šalje poruku limbičkom sustavu mozga i svako ulje ima jedinstveni miris, posebno isformuliran i pripremljen u našem laboratoriju u Švicarskoj.

Svi koji ne koriste Air Creative maskiraju smrad sa mirisom, a 99% mirisa koji se nalaze na hrvatskom tržištu su na sintetičkoj bazi, te nisu dobri za zdravlje, a kada se sintetički miris pomješa sa smradom, rezultat je još gori! Nema ugodnog mirisa bez savršenog, čistog zraka u koji se otpušta samo prirodno. Zato je naš airomex® najrevolucionarniji proizvod na svijetu kada je u pitanju uklanjanje loših mirisa! Bez naše supstance i uređaja koji otpušta airomex® u savršenom omjeru sa našim eteričnim uljima nema kvalitetnog i čistog zraka! Zato je Air Creative jedinstveni i patentirani proizvod ovakve vrste u svijetu i konačno je u Hrvatskoj!