Opremanje trgovina, hotela i ostalih poslovnih prostora sa specifičnom opremom renomiranih svjetskih proizvođača.

EVOLVE

EVOLVE 4G – 4. Generacija Digitalnih RF – Radio frekvencijskih EAS Sustava

evolve

  • Idealan za vrhunske, moderne trgovine kao što su veliki trgovački lanci – hiper i supermarketi, trgovine visoke mode, parfumerije, drogerije, gdje su sigurnost, performanse, vrhunski dizajn i estetika na prvom mjestu.
  • Transparentni Plexiglas™ sa integriranim LED osvjetljenjem nudi diskretan i atraktivan izgled
  • Mogućnost odabira različitog dizajna okvira te boja poklopca antene
  • Modularne nadogradnje omogućavaju integraciju Smart Alarm Management-a (SAM)
  • EVOLVE antene su kompatibilne sa svim Checkpoint EAS rješenjima i RF zaštitnim privjescima, etiketama i ALPHA proizvodima

Antene – sustavi dostupni u tri izvedbe:

  • Antene u kombinaciji ABS polimer & satinirani / brušeni inox okvir
  • Antene od transparentnog plexiglasa sa integriranim pozadinskim LED osvjetljenjem dostupnim u tri boje – crvena, zelena, plava
  • Ultraslim Antene širine svega 10cm

Mogućnost modularne nadogradnje omogućava integraciju SAM – Smart Alarm Management.
EVOLVE Antene su kompatibilne sa svim Checkpoint EAS rješenjima i zaštitnim elementima poput RF privjesaka, RF etiketa, te specijaliziranog RF ALPHA asortimana.

Izvanredne performanse

Checkpoint EVOLVE sustavi rade na principu najnovije 360′ Digitalne RF tehnologije. Zahvaljujući revolucionarnoj 360′ RF tehnologiji EVOLVE sustavi omogućavaju najbolje detekcijske performanse uz vrhunsku pouzdanost i stabilnost cijelog sustava.
360′ rotirajuće RF detekcijsko polje u usporedbi sa konvencionalnim dvosmjernim RF detekcijskim poljem pokazuje znatno viši stupanj detekcije zaštitnog elementa u polju, uz manju osjetljivost na orijentaciju samog zaštitnog elementa.

evolve-3

Kompletna sistemska povezanost

Sa EVOLVE-om svi proizvodi rade na istoj platformi, antene i deaktivatori koriste isti elektronski dizajn. TCP/IP adresirani uređaji, ethernet komunikacija i FTP server mogućnosti osiguravaju da postojeći informatički sustavi u maloprodaji i platforma komuniciraju glatko i sigurno.

evolve-4

Poboljšana zaštita ulaganja

EVOLVE sustavi koriste otvorenu platformu, koja omogućava ekspanziju cijelog sustava. Omogućuje poboljšanja u funkciji i izvedbi trenutnog postava sustava, te dodavanje novih funkcija kroz kombinaciju konstantno poboljšavanih hardvera, softvera i firmvera.

EVOLVE-5

Poboljšana sistemska integracija

EVOLVE nudi jedinstvenu razinu cjelovitosti sustava. Unaprijeđujući razinu detekcije, poboljšana sistemska integracija i integrirajući prevenciju gubitaka s drugim ključnim informacijama, EVOLVE daje zaposlenima u trgovini zaposlenih povjerenje u učinkovitost samog sustava. Na taj način oni se mogu maksimalno posvetiti onome što je bitno – kupcu.

Inteligentna deaktivacija

Inteligentna deaktivacija transformira EVOLVE iz uređaja za prevenciju gubitaka u rješenje za prodajnu analizu i shrink management solution*. Opremljen je sustavom koji automatski stvara dnevnik skeniranih i deaktiviranih predmeta i prati odstupanja koja bi mogla upućivati na krađu.

* shrink management solution – SMS – rješenja za smanjenje gubitaka generiranih kroz krađe i manjkove u trgovini.

EVOLVE antene dolaze s mogućnošću crvenih, zelenih ili plavih LED lampica i dostupne su s različitim dizajnom poklopca.
Sa EVOLVE antenama možete koristiti i sustav za modularno brojanje posjetitelja VisiPlus™, te reklamne panele za sa EVOLVE antene.

evolve-2

EVOLVE katalog