Opremanje trgovina, hotela i ostalih poslovnih prostora sa specifičnom opremom renomiranih svjetskih proizvođača.

Keepers

ALPHA S3 Keepers™ vam omogućavaju izlaganje vaših proizvoda uz punu vidljivost pakiranja, štiteći ih maksimalno od krađe i povećavajući vašu prodaju! oni su robusni, izdržljivi, jednostavni za ponovnu uporabu.

Keepers

ALPHA isporučuje tehnički najnapredniju liniju proizvoda za zaštitu

3 alarm tehnologija – Naša linija “3 alarm” proizvoda je najagresivniji oblik zaštite od krađe ikada razvijen! Štitite Vaše proizvode na 3 načina!

  • Uređaj se alarmira ukoliko se proizvod pokuša oštetiti, otvoriti ili ukloniti
  • EAS alarm se aktivira, ukoliko se proizvod pokuša iznijeti iz trgovine
  • Uređaj se alarmira ukoliko se proizvod nađe van dometa zaštitne antene

Linija “ljepota i zdravlje” – omogućava odličnu vidljivost samog proizvoda, čuva ambalažu od oštećenja, te čuva sam proizvod od krađe. Širok raspon veličina osigurava zaštitu za sve vaše proizvode.
Keepers-4
Keepers-5

Alpha je jedini proizvođač keepera za “Gillete Fusion” proizvode. Keeperi su posebno razvijeni kako bi veličinom i bojom odgovarali “Gillete Fusion” liniji proizvoda.
Keepers-6

Linija “Showcase” – meki rubovi i savršeno oblikovano postolje jamči da će svaki vaš miris biti vrhunski izložen. Kao i uvijek, Alpha nudi zaštitu koju je gotovo nemoguće zaobići.
Keepers-7

Linija “mala pakiranja” – nudi maksimalnu svestranost za trgovce, omogućavajući izlaganje robe u maloj ambalaži štiteći ih od krađe. Razvijene da štite baterije i ostale slične proizvode. Otvor na vrhu omogućuje vješanje robe na originalne vješalice.
Keepers-8

Linija DVD i Blu–ray – linija koja štiti sve vaše DVD ili Blu–ray naslove. Patentirani magnetski mehanizam zaključavanja je ultra siguran, a jednostavan i brz za korištenje. Omogućava nesmetan pregled samog artikla i sadržaja.
Keepers-9

Ključevi i tehnologija – Sigurno rješenje sa jednim ključem koji otvara kompletnu liniju S3 proizvoda. Ključ je ergonomski oblikovan, sa zaštitnim alarmom i mogućnošću deaktivacije zaključavanjem bravice na ključu. Serijski broj ključa omogućava dodatnu zaštitu.
spider-wrap-4

Alpha Keeperi se mogu postaviti na originalne “blister” vješalice uporabom specijalnih kukica

Keepers-2

Svi Alpha Keeperi imaju vijek trajanja baterije od 5 godina, te razinu zvučnog alarma 95bB. Asortiman veličina je dovoljno širok, kako bi pronašli idealan keeper za svaki vaš artikl. Tehnologija RF ili AM.

KEEPERS katalog